06 - 244 399 80
 

onze docenten

Daniëlle Clarijs

“In 10 sessions you’ll feel the difference, in 20 sessions you’ll see the difference, in 30 sessions you’ll have a whole new body”

Contact

Lesrooster

Maandag 19:00 – 20:00 Pilates

Vrijdag 09:00 – 10:00 Pilates

Vrijdag 10:15 – 11:15 Pilates

Over Danielle

Als 10 jarig meisje startte ik met dagelijkse trainingen om mijn droom waar te maken; balletdanseres worden.

Ik studeerde af aan het Brabants Conservatorium en aan de Theaterschool te Amsterdam. Ik heb 10 jaar prachtige choreografieën gedanst in binnen- en buitenland met het Arnhemse dansgezelschap Introdans.

Ondertussen ben ik al 15 jaar “met pensioen” maar gelukkig vond ik een andere passie! Na mijn danscarrière heb ik me helemaal gevonden in het geven van Pilates. De precisie van de bewegingen, de controle en de concentratie die erbij komt kijken past helemaal bij mij!

Ik ben een gecertificeerd Klassiek (authentiek) Pilates Teacher in mat Level 1 en 2. Momenteel ben ik bezig met de Apparatus opleiding zodat ik straks (privé) trainingen kan gaan geven op bijvoorbeeld de Reformer.

In mijn les ligt de focus op techniek, veiligheid en op heldere bruikbare aanwijzingen bij de bewegingen. Voor mij is een les geslaagd als ik door een juiste aanwijzing ineens bij iemand het kwartje zie vallen!

Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je een geoefende sporter bent of nog nooit hebt gesport. Pilates kan zo uitdagend zijn als je wilt, of juist licht als voor je nodig is.

Voel je welkom in de fijne ambiance in de studio van Woodworks Yoga! Wil je een les komen doen, vul je het contactformulier hieronder in.

Direct contact met Daniëlle