06 - 244 399 80
 

onze docenten

Deborah Lodhia – Gibson

“Door middel van de juiste yoga-oefeningen leer je hoe je je weer energieker, krachtiger en meer in balans kunt voelen. “

Contact

Lesrooster

Dinsdagavond 19:00
Zwangerschaps Yoga
zwangerschaps yoga

Over Deborah

Ik ben Deborah en moeder van 2 kinderen. Door het werken in het basisonderwijs ontdekte ik mijn passie voor lesgeven. Door de komst van het moederschap raakte ik gefascineerd door de zwangerschap, de bevalling en het moederschap op zichzelf. Tijdens de zoektocht naar mij zelf kwam ik aanraking met Yoga & Mindfulness. Al deze elementen samen heb ik gecombineerd in de lessen die ik nu geef.

De lessen Bewust Zwangerschap zijn bedoeld om jou als zwangere vrouw meer bewust te laten worden van jouw lichaam. Je leert hoe je door middelen van yogaoefeningen en ademtechnieken jouw spanning, angsten, zwangerschapsklachten kunt verminderen of zelfs voorkomen. Tegelijkertijd krijg je de juiste informatie die jou gaat helpen meer vertrouwen te hebben in de wat er nog komen gaat en waardoor je tegelijkertijd voorbereid jouw bevalling tegemoet gaat. Alles om jou nog meer te laten genieten van deze bijzondere fase in jouw leven.

Ook voor na de bevalling of ver daarna is het fijn om zo nu en dan een momentje voor jezelf te creëren. Omdat ik uit ervaring weet hoe lastig het kan zijn jezelf als prioriteit te stellen, geef ik deze laagdrempelige lessen. Door middel van de juiste yoga-oefeningen leer je hoe je je weer energieker, krachtiger en meer in balans kunt voelen. Door de juiste ademtechnieken kun je ook thuis aan de slag met ontspannen om vervolgens bewuster te gaan genieten  van het leven en jouw rol als moeder.

In mijn lessen is er veel aandacht voor jou als persoon en wordt er ruimte gegeven om samen met andere (aanstaande) mama’s jouw ervaringen te delen. Zowel van mij als van de andere cursisten ontvang je zo handige en vooral praktische tips! De lessen zijn geschikt voor iedereen en je hebt geen ervaring nodig.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een gratis proefles ga dan naar mijn website.

Direct contact met Deborah