Introductie aanbieding - Woodworks Yoga
 

Introductie aanbieding

Introductie bij Woodworks Yoga

Schrijf je direct in!

2 weken lang onbeperkt yoga voor maar €20,-. Ontdek met deze introductie actie of yoga iets is voor jou!

2 weken onbeperkt yoga voor €20,-

Introductie bij Woodworks Yoga

Benieuwd of yoga iets is voor jou? Kom erachter met de introductie actie van Woodworks Yoga. Voor maar 20,- kan u 2 weken onbeperkt yoga lessen volgens mij ons. Hierbij heeft u keus uit diverse vormen van Yoga.

Wij verzorgen yoga lessen voor kleine groepen. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu staat hoog in het vaandel.

Wees er snel bij want vol = vol!

Is Yoga iets voor jou?

De introductie actie is ideaal om erachter te komen of Yoga iets voor jou is! Via een laagdrempelige weg kan je verschillende vormen van Yoga uitproberen!

Keuze uit diverse vormen van yoga

Wij bieden diverse vormen van yoga aan. Denk hierbij aan Easy Flow Vinyas, WW Urban Yoga, Yin Yoga en Power Vinyasa. Elke vorm van yoga heeft haar eigen kracht en focus. Benieuwd welke bij je past? Neemt contact op!

De oprichter van Woodworks Yoga, Maarten, haalt jouw creatieve flow naar de voorgrond en leert jou diverse yogahoudingen aan. Bijgestaan door een ervaren team helpt hij jou boven jezelf uit te groeien, of juist meer rust te ervaren in je dagelijks leven.

PRACHTIGE LOCATIE

In het mooie centrum van Arnhem kan je yoga en pilates lessen komen volgen. De studio ligt centraal en is eenvoudig te bereiken.

GECERTIFICEERDE DOCENTEN

Dankzij opleidingen en certificeringen leveren wij kwaliteit op onze lessen.

VERSCHILLENDE YOGAVORMEN

Vinyasa level 1-2 is voor iedereen, inclusief beginners. Zoek je meer uitdaging doe je mee met een PowerYoga les, of een Vinyasa level 2-3.

Meer weten over Woodworks Yoga of de introweek?

WoodWorks Yoga is een yoga studio gevestigd in de jansstraat 41 in Arnhem. In het prachtige centrum van Arnhem boven de Burger King. WoodWorks yoga verzorgt yoga lessen voor kleine groepen tot maximaal 20 personen. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, aandacht voor het individu.

Meer weten? Dan kun je ons bereiken via 06-24439980 of stuur een e mail naar info@woodworks.nl.