Meditatie en mindfulness in Arnhem bij Woodworks Yoga

Meditatie en mindfulness in Arnhem bij Woodworks Yoga

Kom naar WoodWorks Yoga in Arnhem voor ontspanning en persoonlijke uitdaging

Vind je innerlijke rust

Ben jij op zoek naar een manier om je innerlijke rust en regelmaat weer terug te vinden? Dan kun je bij WoodWorks Yoga terecht voor trainingen in meditatie en mindfulness in Arnhem. Leef in het nu, stop met piekeren, verminder stress en zit lekkerder in je vel: meditatie en mindfulness zijn manieren om het te bereiken. Bij ons staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal! Kom eens vrijblijvend langs voor een les meditatie of mindfulness, en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Yoga en Pilates

Het verschil tussen meditatie en yoga

Meditatie wordt vaak in een adem genoemd met yoga. Er zijn immers veel overeenkomsten tussen de twee begrippen. Zowel bij yoga als bij meditatie is concentratie en focus namelijk heel belangrijk. Ook is aandacht voor je zintuigen zowel bij yoga als meditatie heel belangrijk. Wat hoor, zie, voel, proef, ruik je op het moment? Het zijn beide manieren om meer rust in je leven te krijgen. Echter er is echter ook een groot verschil. Wanneer je kiest voor een training meditatie in Arnhem, zul je namelijk niet hoeven te rekenen op fysieke inspanning. Meditatie is namelijk volledig gefocust op de geest en niet op het lichaam, in tegenstelling tot yoga. Tijdens het mediteren blijf je meestal op een plek zitten. Bij WoodWorks kun je niet alleen terecht voor cursussen yoga, maar wij leren je ook alles over meditatie in Arnhem.

Training mindfulness in Arnhem

Wellicht is mindfulness in Arnhem toch meer iets voor jou. Mindfulness betekent eigenlijk ‘leven met volle aandacht’. Het betekent dat je je richt op het hier en nu, niet op dingen in de toekomst. Dit brengt heel veel rust, maar het is niet eenvoudig. Daarom organiseert WoodWorks trainingen mindfulness in Arnhem. Je leert om je weer in het hier en nu te bevinden. Door middel van mindfulness kun je stress en piekeren aanzienlijk verminderen. Bovendien leer je door middel van mindfulness in elke situatie het positieve te vinden, en maakt het je bovendien productiever. Is mindfulness in Arnhem iets voor jou? Kom eens langs in onze studio!

Breng een bezoekje voor meditatie en mindfulness in Arnhem

Ontdek de voordelen van mindfulness en meditatie, en breng een bezoekje aan onze studio in Arnhem. Wil je eerst wat meer informatie ontvangen over WoodWorks Yoga en onze trainingen? Dat kan! Je kunt contact met ons opnemen door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook kun je ons door een mail te sturen naar info@woodworks.nl. Voor meditatie en mindfulness in Arnhem kun je terecht bij WoodWorks Yoga!

Yoga Pilates Arnhem