06 - 244 399 80
 

onze docenten

Nerini

“Het delen van die diepe rust die deze yoga vormen brengen, is waar mijn hart ligt.”

Lesrooster

Elke laatste zondag van de maand om 14:00 – Restorative Yoga

Over Nerini

Sinds jongs af aan voelde ik me al aangetrokken tot de wereld van yoga en de oude geschriften en tradities waaruit dit is ontstaan. Na een aantal jaar verschillende vormen van yoga beoefend te hebben, leerde ik tijdens een moeilijke periode in mijn leven Restorative yoga kennen. Restorative Yoga is een helende en diep ontspannende vorm van Yoga. Het woord Restorative zegt het eigenlijk al: herstellend! Je laad jezelf weer helemaal op. Het bracht mij de lang gezochte connectie met mijn lichaam en emoties terug. Het hielp me te leren ontspannen, los te laten en mijzelf van binnenuit weer te helen. Ik voelde al heel snel hoe ontzettend krachtig de helende effecten van deze diepe ontspanning zijn. Dit wilde ik delen met mensen!

Na en tijdens mijn Vinyasa yoga opleiding in 2017, besloot ik mij dan ook meteen verder te verdiepen in Restorative yoga. Inmiddels heb ik beide opleidingen afgerond. Hierna heb ik nog een aantal verdiepende cursussen gedaan in (o.a.) Mindfulness meditatie en Yoga Nidra. Juist omdat de combinatie van al deze elementen samen zorgt voor de diepe vorm van rust en ontspanning die ik in mijn lessen overbreng.

Het delen van die diepe rust die deze yoga vormen brengen, is waar mijn hart ligt. Om jou te kunnen begeleiden op jouw weg naar diepe ontspanning. Door te leren luisteren naar en je te verbinden met je lichaam en hart. Door weer dichter bij jezelf te komen. Door te leren loslaten, ontspannen en aan te komen in het hier en nu. Zo leer je, je lichaam weer beter kennen en je emoties beter aanvoelen.

Doordat mijn lessen volledig gericht zijn op ontspanning is het voor bijna iedereen toegankelijk. Ervaring met yoga heb je dan ook niet nodig! Zelfs in geval van de meeste fysieke beperking zijn de houdingen op jouw lichaam aan te passen.

Wil je meer informatie of heb je een vraag voor mij? Neem gerust contact op!