WoodWorks Yoga Arnhem | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Pilates
 

Pilates

Kracht, coördinatie en focus bouw je op met Pilates bij WoodWorks Yoga

Wat is Pilates?

Pilates is een trainingsmethode waarbij kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen van, met name, het lichaamscentrum belangrijk zijn. Focus is van essentieel belang om houdingen aan te nemen en diepliggende spiergroepen te activeren. Op deze manier bouw je al snel uithoudingsvermogen, core-stability, lichaamsbeheersing en mentale kracht op met behulp van soepele en gecoördineerde bewegingen. Tegelijkertijd is ontspanning een belangrijk doel in de les. Omdat er veel focus nodig is voor het uitvoeren van bepaalde oefeningen, heb je al snel geen aandacht meer voor de dagelijkse beslommeringen. Pilates werkt daarom ontspannend en therapeutisch!

Yoga en Pilates

Voor wie is Pilates?

Pilates is voor iedereen en kan om verschillende redenen worden beoefend. Als sportondersteuning is het een goed middel om core-kracht en stabiliteit op te bouwen, bij rugklachten kan het voor verlichting zorgen en voor flexibiliteit zit je ook bij Pilates goed. Je activeert belangrijke spieren en je ontlast bepaalde spiergroepen. Uiteindelijk resulteert dit in een goede houding waar je veel plezier van hebt. Zolang je wilt investeren in een goed functionerend lichaam is een les Pilates goed om in te stappen. Voor elk niveau is er een uitdaging en zijn de resultaten zijn snel merkbaar.

Pilates bij WoodWorks Yoga

WoodWorks Yoga verzorgt Pilates en zet daarvoor gecertificeerde en ervaren instructeurs in die jou helpen om aan een een sterk lichaamscentrum te werken. Geconcentreerde en soepele bewegingen en bewuste ademhaling zijn de onderdelen waar onze instructeurs op letten. Daarbij is techniek en de uitvoering van de oefeningen een belangrijk onderdeel van de les. Zo helpen wij jou om een krachtig en stabiel lichaam te creëren en te behouden. Omdat de groepen niet groter dan 20 mensen zijn ben je ook verzekerd van een persoonlijke aanpak die voor jou werkt. Heb jij al zin in de uitdaging?!

Neem een proefles op WoodWorks Pilates

Werk aan een sterk lichaamscentrum bij de Pilates van WoodWorks Yoga waar een persoonlijke begeleiding bij ons hoog in het vaandel staat! Ben jij benieuwd of Pilates wat voor je is? Waarschijnlijk wel! We verwelkomen je daarom graag bij een vrijblijvende proefles. Neem daarom snel contact met ons op door te mailen naar info@woodworks.nl. Werken aan kracht, stabiliteit en een sterke ‘ core stability’ doe je bij Pilates van Woodworks Yoga!

Yoga en Pilates Pilates Woodworks Arnhem