WoodWorks Yoga Arnhem | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - PowerYoga
 

PowerYoga

Lekkerder in je vel met WoodWorks PowerYoga

Wat is PowerYoga?

PowerYoga kun je zien als een verkorte variant van Ashtanga Yoga. Deze vorm van yoga wordt gegeven door een docent. Tijdens deze poweryoga lessen ligt de focus op ademhaling en wisselende houdingen, waarbij kracht en souplesse nodig zijn. De docent geeft mondeling instructies en daarmee het ritme van een les aan. Tijdens de lessen is er aandacht voor de uitvoering van een bepaalde asana, of houding, en worden persoonlijke aanwijzingen of “adjustments” geven als dat nodig is. Poweryoga is een relatief snelle yoga in vergelijking met andere yoga stijlen. Houdingen worden kort vastgehouden en via transities gaan deze over in andere houdingen. Er ontstaat zo een serie aan bewegingen die iets weghebben van een workout. Door de focus op je adem, op de beweging en het ervaren van je lichaam, kan deze yogavorm meditatief werken. Een les begint altijd met het “aarden” van het lichaam, waarna de les van start gaat. Na een aantal zonnegroeten, eindigt een les nog even met een welverdiende en ontspannen meditatie.

Yogastudio Arnhem PowerYoga

Voor wie is PowerYoga?

PowerYoga is zeer toegankelijk voor iedereen op verschillende niveaus. Ga jij voor krachtontwikkeling, balans en souplesse? Dan is PowerYoga iets voor jou. Uitdagende asana’s (houdingen) vragen verder nog veel coördinatie en lichaamsbeheersing. Afwisselende houdingen Daarmee is PowerYoga voor iedereen die de focus hierop wil leggen.

PowerYoga bij WoodWorks Yoga

WoodWorks Yoga geeft PowerYoga dat toegankelijk is voor iedereen. Met behulp van onze expertise en het behouden van kleine groepen kunnen we tijdens onze lessen gericht en persoonlijk aanwijzingen geven zodat jij in een mum van tijd de houdingen leert beheersen en je grenzen steeds meer gaat verleggen. Laat je inspireren tijdens een van onze Woodworks PowerYoga lessen!

Vrijblijvend een proefles PowerYoga bij WoodWorks Yoga

Wil jij een PowerYoga ervaren? We verwelkomen je graag in onze studio. Neem voor een proefles dan snel contact met ons,  stuur ons een mailtje via info@woodworks.nl. We ontvangen je graag tijdens één van onze PowerYoga lessen!

Yogastudio Arnhem PowerYoga