WoodWorks Yoga Arnhem | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Yin Yoga
 

Yin Yoga

Kom naar WoodWorks Yoga in Arnhem voor ontspanning en persoonlijke uitdaging

Yin Yoga voor lichamelijke en geestelijke ruimte

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een relatief nieuwe stijl van Yoga die soms wordt gezien als de tegenhanger van de actievere varianten van Yoga. Rust en ontspanning staan bij Yin Yoga centraal en dat resulteert in een rustig verloop van de yoga les. Houdingen worden vaak langdurig vastgehouden, met of zonder hulpmiddelen, en ondertussen vindt er meditatie plaats. Door het lange vasthouden van deze asana’s, of houdingen, worden het bindweefsel en de gewrichten je lichaam het meest worden aangesproken. Op deze manier wordt langdurige flexibiliteit gecreëerd, neemt de bloedsomloop toe en worden energiestromen gestimuleerd. Tijdens de lessen is er veel tijd om volledig in een houding op te gaan, waardoor je steeds diepere lagen in je lichaam kunt ontdekken.

Yoga en Pilates

Voor wie is Yin Yoga?

Yin Yoga is goed op te bouwen en is daarom zeer toegankelijk voor iedereen. Houdingen kunnen namelijk op eigen niveau worden uitgevoerd en rustig worden opgebouwd. Deze vorm van Yoga is zeer ontspannend en is dan ook erg geschikt om even helemaal terug naar jezelf te keren. Verder creëert Yin Yoga ongekende en langdurige flexibiliteit. Dit kan een fijne afwisseling zijn van het drukke dagelijkse leven waarin ons moeten manoeuvreren. Laat je dus inspireren tijdens één van onze WoodWorks Yin yoga lessen en zie wat het voor jou kan betekenen!

Hatha Yoga bij WoodWorks Yoga

Onze gecertificeerde docenten begeleiden je tijdens onze Yin Yoga lessen om op een verantwoorde manier het beste in jezelf te ontdekken. Tijdens de Yin Yoga lessen besteden we uitgebreid aandacht aan je persoonlijk niveau en achtergrond. Een kleine groep van maximaal 20 mensen garandeert je dat we je altijd de aandacht kunnen geven die jij verdient. Kom bij WoodWorks Yoga snel ervaren wat Yin Yoga voor jou kan betekenen!

Vrijblijvende proefles Yin Yoga bij WoodWorks Yoga

Wil jij ook diepere lagen in jezelf ontdekken, ruimte creëren en ultiem ontspannen? Dan is Yin Yoga waarschijnlijk een goede keuze voor jou. Om dit te ervaren, nodigen we je van harte uit om een keer een proefles bij ons te volgen. Neem dus snel contact op door ons te mailen naar info@woodworks.nl. Kom snel ontspannen tijdens onze Yin Yoga les bij WoodWorks Yoga!

WoodWorks