WoodWorks Yoga Arnhem | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Mindfulness
 

Mindfulness

Wordt bewuster met mindfulness bij WoodWorks Yoga

Wat houdt mindfulness bij Woodworks Yoga in?

Wil jij bewuster in het leven staan? Kies dan voor mindfulness bij WoodWorks Yoga in Arnhem en ervaar meer rust en ontspanning. Mindfulness staat bekend als een niet religieuze meditatietraditie en is vrij modern van opzet. Het past goed in deze tijd, waar veel mensen kampen met stress en veelal met hun gedachten in het verleden of de toekomst gericht zijn. Mindfulness leert jou om iedere dag zoveel mogelijk in het hier en nu te zijn. Tijdens onze lessen leer je aandacht te geven aan de dingen zoals ze zijn, op dit moment, zonder hierover een oordeel te hebben. Zo leer je te accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn, waardoor piekeren verleden tijd wordt. Je krijgt meer positieve energie en je kunt actiever optreden. De training is een zeer effectieve training van jouw aandacht en vergt een goede concentratie. Je leert mindful luisteren, praten, lopen en andere activiteiten uit te voeren.

Voor wie is mindfulness?

Mindfulness is geschikt voor ieder die in het dagelijks leven te maken heeft met stress en drukte en wie graag wil leren om meer in het hier en nu te leven. Ook als je al mindfulness beoefent kun je baat hebben bij extra trainingen. Onze effectieve oefeningen helpen jou om meer mindful te worden en het dagelijks leven beter te doorstaan. Ook zul je meer rust en ontspanning gaan vinden.

Waarom mindfulness bij Woodworks Yoga?

Mindfulness bij Woodworks Yoga is toegankelijk voor iedereen. Wij beschikken over veel expertise en hebben door onze kleine groepen echte aandacht voor jou. Wij hebben groepen van maximaal 20 personen. Zo leer jij snel de gewenste oefeningen aan en kun je deze toepassen in jouw leven, waardoor je groeit als persoon. In onze kleine groepen ontstaat er al gauw een vertrouwde en persoonlijke sfeer, wat voor iedereen in meer vooruitgang resulteert. Vertrouwen, persoonlijkheid en inspiratie staan bij ons bovenaan. Kies ook voor leven in het hier en nu en ervaar onze mindfulness trainingen!

Vraag direct een proefles mindfulness aan!

Wil jij ervaren wat mindfulness voor jou kan betekenen? Dan ben je van harte welkom in onze professionele studio. Neem voor een proefles contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@woodworks.nl. Wij hopen jou dan binnenkort terug te zien bij onze mindfulness trainingen!