WoodWorks Yoga Velp | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Yoga Velp
 

Yoga en Pilates Velp

WoodWorks Yoga nabij Velp ontspant en daagt uit

Ervaar de werking van yoga nabij Velp bij Woodworks Yoga

Wil jij Vinyasa, Hatha, Nidra, PowerYoga en Pilates ervaren in een fijne sfeer in Velp en omgeving? Kom dan gerust naar WoodWorks Yoga. De drukte van het alledaagse leven vergt veel van zowel de geest als het lichaam. De snelheid van de wereld en de eisen die wij aan onszelf stellen, evenals de verwachtingen die anderen van ons hebben, kunnen de lat hoog leggen. Met yoga pak je een moment van rust voor jezelf, waarbij je nieuwe energie krijgt en je weerbaarder voelt om het dagelijkse leven aan te kunnen. Bij ons staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal! Je bent van harte welkom om een keer sfeer te komen proeven in onze yogastudio.

Yoga en Pilates Velp

Yoga die geheel bij jou past

Wij bieden in onze studio dagelijks diverse Yoga varianten aan die elk een eigen kracht en focus hebben. Je kunt meer spiermassa creëren bij onze Yin Yoga lessen of de nadruk leggen op het ontwikkelen van je eigen kracht tijdens onze Poweryoga. Ook bieden wij Zwangerschapsyoga, Hatha, Vinyasa, Mindfulness en meditatie. Welk doel je ook beoogt, binnen ons aanbod vind je altijd een vorm van yoga die bij jou past. Onze gecertificeerde docenten begeleiden je hierbij. Onze oprichter, Maarten, zorgt ervoor dat jij jouw creatieve flow ontdekt en begeleid jou naar houdingen waarvan je dacht deze nooit te zullen kunnen uitvoeren. Samen met een ervaren team helpt hij je nieuwe doelen te bereiken of weer de rust terug te vinden in jouw leven.

Onze persoonlijke benadering

Wij hebben kleine groepen, wat betekent dat wij jou echte aandacht geven. Onze groepen bestaan uit maximaal 20 personen. Je kunt eveneens kiezen voor privélessen nabij Velp.
Samenwerken op kleine schaal staat centraal gedurende de groepslessen. Dit zorgt voor een fijne omgeving waar onze Yoga oefeningen ook daadwerkelijk voor vooruitgang zorgen.

Kom langs in onze studio nabij Velp

Wij heten jou van harte welkom in onze prachtige yogastudio in Velp en omgeving. Heb je interesse in een proefles? Kom dan gerust eens langs. Ook voor vragen kun je ons bereiken via info@woodworks.nl. Geniet nabij Velp van rust en ontspanning en ervaar yoga in haar vele vormen!

Yoga en Pilates Velp