WoodWorks Yoga in Arnhem - Gratis proefles? Maak een afspraak!
 

Yoga en Pilates Arnhem

Kom naar WoodWorks Yoga in Arnhem voor ontspanning en persoonlijke uitdaging

Hoe yoga en pilates in Arnhem jou kan helpen

Kun jij het wel gebruiken om even helemaal tot rust te komen met yoga of pilates in Arnhem? Dat kunnen we goed begrijpen. Het dagelijks leven vergt immers veel van ons lichaam en onze geest. De snelheid van de wereld om ons heen, en de verwachtingen die onze omgeving en wijzelf aan ons stellen, kunnen namelijk behoorlijk hoog liggen. Pak dus een moment voor jezelf en vind nieuwe energie, weerbaarheid en focus voor je dagelijkse leven. Toch kan het nog best lastig zijn om zo’n plek voor jezelf te vinden. WoodWorks Yoga is de plek in Arnhem waar jij centraal staat.  Bij ons staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal! Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend de sfeer te komen proeven, en onze lessen yoga en pilates te komen volgen.

Yoga en Pilates

Een vorm van WoodWorks Yoga die bij jou past

Wij geven dagelijks verschillende yogavarianten in Arnhem. Elk hebben zij hun eigen kracht en focus. Creëer meer spierontspanning tijdens onze Yin yogalessen of benadruk krachtontwikkeling tijdens poweryoga. Andere vormen die wij aanbieden zijn zwangerschapsyoga, Hatha, Vinyasa, mindfulness en meditatie. Welk doel je ook hebt; je vindt altijd aansluiting bij onze lessen yoga in Arnhem. Onze gecertificeerde docenten staan bovendien klaar om je te begeleiden naar jouw doel. Zo helpt oprichter Maarten je met het ontdekken en houden van creatieve flows op manieren waarvan je dacht dat je het nooit zou kunnen. Ondersteund door een ervaren team helpt hij je tot nieuwe hoogtes te komen, of juist met meer rust creëren in je leven. En dat alles met onze effectieve cursussen yoga in Arnhem!

Ook voor pilates in Arnhem

Je kunt bij ons ook terecht voor pilates in Arnhem. Hierbij staan je houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling centraal. Wij helpen je met het opbouwen van een sterke en stabiele lichaamskern. Wanneer je kiest voor pilates in Arnhem, zul je daar al snel de voordelen van ervaren, waaronder:

  • Sterkere buikspieren
  • Stabilisering van de wervelkolom
  • Een verbetering van je houding
  • Een betere coördinatie
  • Verbetering van je balans

Het verschil tussen yoga en pilates ligt hem in het doel. Het doel van pilates is vooral fysiek: het versterken van je lichaam. Het doel van yoga is om naast je lichaam ook je geest te ‘trainen’. Welke vorm past het best bij jou? Bij WoodWorks kun je terecht voor zowel yoga als pilates in Arnhem!

De persoonlijke aanpak van Woodworks Yoga

Door het werken met kleine groepen garanderen we dat we echt aandacht voor je hebben. Zo bestaan de groepen uit maximaal 20 mensen. Maar je kunt bij ons ook kiezen voor privélessen yoga of pilates in Arnhem. Tijdens de vertrouwelijke groepslessen is kleinschalig samenwerken een belangrijk thema. Zo creëren we met jou een fijne en vertrouwde omgeving waarin we yoga of pilates beoefenen waarbij je altijd vooruitgang boekt.

Maak kennis met onze yogastudio in Arnhem!

Wij verwelkomen je graag in onze prachtige studio voor yoga of pilates in Arnhem. Kom dus gerust een keertje langs. Je kunt voor meer informatie ook eerst contact opnemen. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook bereiken door te mailen naar info@woodworks.nl. Wij zien je graag terug bij WoodWorks Yoga voor yoga of pilates in Arnhem!

Yoga Pilates Arnhem