WoodWorks Yoga Ede | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Ede
 

Yoga en Pilates Ede

WoodWorks Yoga vlakbij Ede geeft je rust en uitdaging

Yoga als bron voor rust en zelfontplooiing

Makkelijk te bereiken vanuit Ede vind je de yogastudio van WoodWorks. Hier verzorgen wij dagelijks een uitgebreide variatie aan yoga zoals Vinyasa, Hatha, Nidra, PowerYoga of Pilates. Wat is het mooie aan yoga? Ons dagelijks leven vraagt veel van onze emoties en ons lichaam. Een momentje inplannen om te kunnen reflecteren, tot rust te komen of even aan je lichamelijke behoeften te werken is dan ook erg belangrijk. Voor iedereen eigenlijk. Ben jij je daar bewust van? Het beoefenen van yoga kan je de rust bieden die jij zoekt.  Bij ons staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal! Kom snel eens langs voor een proefles Vinyasa, Hatha, Nidra, PowerYoga of Pilates en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Yoga en Pilates Woodworks Yoga Arnhem Ede

De diversiteit van yoga en wat dit voor jou betekent

In Ede geven wij dagelijks verschillende yogavarianten. Zij hebben ieder hun eigen kracht en focus. Creëer meer spierontspanning tijdens onze Yin yogalessen of focus op krachtontwikkeling tijdens poweryoga. Andere vormen die wij aanbieden zijn zwangerschapsyoga, Hatha, Vinyasa, mindfulness en meditatie. Wat je doel ook is; je vindt altijd aansluiting bij onze lessen yoga in Ede. Onze gecertificeerde docenten helpen je graag op weg in het maken van een keuze. En ze bieden te vervolgens de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt om te komen waar je wilt komen. Een zeer complexe houding aannemen? Meer focus ontwikkelen? Het kan allemaal. Wat jouw persoonlijke doel ook is; bij ons vind je altijd een passende yogavorm. Ontwikkel jezelf bij WoodWorks Yoga vlakbij Ede!

Vertrouwde en kleine groepen bij WoodWorks Yoga

Onze groepen bestaan maximaal uit 20 personen. Zo kunnen wij je de begeleiding bieden die jij nodig hebt om te kunnen groeien, in kracht of als persoon. Word je bij ons lid? Dan ben je verzekerd van de begeleiding die nodig hebt. Kleine groepen hebben ook het voordeel dat er een vertrouwde en persoonlijke sfeer ontstaat. Uiteindelijk resulteert dit in meer vooruitgang. Bij sommige varianten is samenwerking binnen de groep ook erg belangrijk. Je leert snel nieuwe mensen kennen en je helpt elkaar samen om verder te komen. Bij WoodWorks Yoga vind je de studio waar persoonlijkheid, vertrouwen en inspiratie voorop staan. Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven, en onze lessen yoga en pilates te komen volgen in Ede.

Vraag snel een proefles aan bij WoodWorks Yoga!

Goed te bereiken vanuit Ede en met goede parkeergelegenheid verwelkomen we je graag in onze studio. Een proefles kun je altijd vrijblijvend bij ons volgen. Onze docenten adviseren je ook graag over de yoga-vorm die het beste bij jou past. Maak daar dus gebruik van en neem snel contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@woodworks.nl. Rust, begeleiding en inspiratie vind je bij WoodWorks Yoga vlakbij Ede.

Yoga en Pilates Woodworks Yoga Arnhem Ede