WoodWorks Yoga Huissen | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Huissen
 

Yoga en Pilates Huissen

Kom naar WoodWorks Yoga voor je dagelijkse ontspanning en rust

Yoga voor zelfontwikkeling en bron van rust

In onze studio vlakbij Huissen zetten wij dagelijks ons beste beentje voor om samen met onze cursisten door middel van Yoga te werken aan ieders persoonlijke doelen. Wil je meer energie creëren in je leven? Meer zelfvertrouwen, kracht en weerbaarheid ontwikkelen? Of zoek je puur een plek om even de hectiek van alledag achter je te laten? Bij ons staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal! Vinyasa, Hatha, Nidra, PowerYoga of Pilates zijn een greep uit het assortiment dat wij aanbieden. Wil je een keer kennismaken met WoodWorks Yoga? Kom dan snel langs voor een proefles op onze prachtige locatie van WoodWorks Yoga vlakbij Huissen.

Yoga en Pilates

Een geschikte yoga variant voor jou bij WoodWorks

Een vraag die wij onze (nieuwe)leden stellen is welke doelen ze willen bereiken met Yoga. Afhankelijk van het gewenste doelen kijken we dan naar de Yoga variant die bij jou past. Elke variant heeft namelijk zijn eigen focus. Onze gecertificeerde docenten helpen je graag op weg om de variant te kiezen die het beste bij jou past. ben je bijvoorbeeld op zoek naar krachtontwikkeling? Dan zijn de flows uit PowerYoga misschien wat voor jou. Voor het creëren van lichamelijke ruimte en rust is Yin-Yoga misschien de stijl die bij jou past. Elke docent heeft daarbij ook weer zijn eigen specialisatie en helpt jou graag op weg om je doelen te bereiken. Zo zal oprichter Maarten jou bijvoorbeeld helpen om creatief te worden en interessante flows te ontdekken. Kortom, bij WoodWorks Yoga vlakbij Huissen werken we aan jouw ontwikkeling!

Vertrouwde en kleine groepen

Bij WoodWorks Yoga vinden wij dat het werken met kleine groepen ten goede komt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Er is tijd ruimte en aandacht om je op persoonlijk vlak te begeleiden en te helpen. Daarom zijn onze groepen nooit groter dan 20 mensen. Bij sommige vormen van yoga wordt ook aandacht besteed aan samenwerking binnen de groep. Zo zul je al snel nieuwe mensen leren kennen die jouw weer kunnen motiveren vooruit te gaan. Een gemoedelijke en vertrouwde omgeving is ons streven. En daarom is WoodWorks Yoga de studio voor jou als je zelfontplooiing en persoonlijkheidsontwikkeling belangrijk vindt.

Maak kennis met WoodWorks Yoga door middel van een proefles

Onze deuren staan altijd open voor iedereen. Kom daarom gerust de sfeer proeven tijdens een proefles Laat je bovendien adviseren over een yoga variant die bij jou past. Je kunt ons snel en gemakkelijk bereiken via info@woodworks.nl. Vlakbij Huissen vind je WoodWorks Yoga, de yogastudio voor jou!

Yoga en Pilates Studio Woodworks Huissen