WoodWorks Yoga Arnhem | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Meditatie
 

Meditatie

Ervaar meer rust met meditatie bij WoodWorks Yoga

Wat houdt meditatie bij Woodworks Yoga in?

Wil jij minder stress en meer rust in je leven ervaren? Kies dan voor meditatie bij WoodWorks Yoga in een bosrijke omgeving in Arnhem. Meditatie is allereerst minder fysiek dan yoga en is een oorspronkelijke religieuze beoefening. Deze beoefening wordt veelal zittend uitgevoerd, hoewel er ook loopmeditatie bestaat. Veel mensen gebruiken bij meditatie een speciaal meditatiekussen. Tijdens de lessen oefenen we om je te focussen op een specifiek punt, zoals jouw ademhaling of een object. Mediatie kent twee delen: de concentratiemeditatie (waarbij je je op een centraal punt focust, zoals een boom) en inzichtmeditatie (waarbij je op een afstandje jouw gedachten en gevoelens bekijkt). Je leert hierbij om je niet te laten meeslepen door jouw gedachten en emoties. Dit betekent niet dat je ze stopt, maar dat je jouw gedachten niet laat overheersen. Iedere keer dat je wordt afgeleid, leer je weer terug te keren naar jouw focuspunt. Dit kan een zeer positieve werking hebben op jouw brein.

Woodworks Yogastudio Arnhem Meditatie

Voor wie is meditatie geschikt?

Meditatie is geschikt voor werkelijk iedereen. Of je nu te maken hebt met stress en drukte of hier juist in mindere mate hinder van hebt; meditatie helpt jou tot rust te komen en nieuwe energie te hervinden. Door onze effectieve oefeningen leer je bewuster in het leven te staan.
Veelgehoorde resultaten van meditatie zijn dat mensen zich gelukkiger voelen, meer rust en minder stress ervaren en zelfs beter slapen.

Waarom meditatie bij Woodworks Yoga?

Onze meditatie is voor iedereen toegankelijk. Onze ervaren docenten hebben de juiste expertise in huis om jou naar meer rust te begeleiden. Wij werken in kleine groepen, waardoor er echte aandacht voor jou is. Onze groepen bestaan uit maximaal 20 personen. Je leert hierdoor snel de oefeningen aan en je ze direct toepassen in jouw leven. Zo groei je als persoon. Er ontstaat al gauw een persoonlijke en vertrouwde sfeer in onze kleine groepen, wat voor iedereen in meer vooruitgang resulteert. Inspiratie, persoonlijkheid en vertrouwen staan bij ons centraal. Meer weten? Kom dan eens langs bij een proefles van onze meditatietrainingen!

Ja, ik wil me aanmelden voor een proefles meditatie

Ben jij benieuwd wat meditatie voor jouw leven kan betekenen? Kom dan gerust een langs bij een proefles in onze sfeervolle studio om het effect van meditatie zelf te ervaren. Je kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@woodworks.nl. Wij staan graag voor jou klaar om je te begeleiden naar minder stress en meer rust in je leven door onze effectieve meditatie!

Woodworks Yogastudio Arnhem Meditatie