Persoonlijke Ontwikkeling - Woodworks Yoga
 

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling & groei

Naast het uitgebreide Yoga aanbod kun je bij WoodWorksYoga ook terecht voor individuele coaching of groepstrainingen. WoodWorks werkt samen met Intuigo Coaching Studio in de prachtige studio aan de Jansstraat 41 in Arnhem.

Loop jij steeds weer vast in dezelfde oude patronen? Weet je niet wat je moet met gevoelens van angst, woede of verdriet? Wil jij zowel op persoonlijke vlak en in je professionele omgeving bewuster handelen? Werken aan bewustwording en persoonlijke groei en het vergroten van je zelfvertrouwen?

Kim begeleidt je op dit pad dat leidt naar zicht op je belemmeringen en schaduwkanten om van daaruit bewuster te handelen in het dagelijks leven. Terug naar je kern en weer met plezier jouw drijfveren volgen op professioneel en persoonlijk vlak. Kim doet dit vanuit liefde en compassie vanuit kracht en intuïtie.

Kim maakt gebruik van diverse werkvormen, zoals NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werk en werkt lichaamsgericht.

Naast de individuele coachingstrajecten biedt Intuigo familieopstellingen en de training Voluit Vrouw.

JL1_6721
JL1_5163

Over Kim

Ik ben een echte doener, een generalist. Scherp, analytisch, sensitief en authentiek met een brede interesse en een enorme energie. Na mijn carrière als jurist ben ik lange tijd werkzaam geweest als leidinggevende in de Kinderopvang. Onderweg kwam ik op zowel persoonlijk als professioneel vlak in aanraking met thema’s zoals angst, verlies, rouw, schuld en gemis. Ik ben de drempel over gegaan om te leren los te laten en weer te voelen wat mijn lijf en mijn hart mij vertellen. Een reis langs het donker naar het licht om weer te leven volgens mijn kernwaarden; intuïtie, speelsheid, openheid, positiviteit en afwisseling met daarbij beweging en bovenal in balans met mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Ik zie mijzelf als een sensitieve en krachtige begeleider en zoek met jou graag de scherpe randjes op.

Maak kennis met Intuigo Coaching Studio

Graag kom ik met je in contact voor een korte kennismaking. Voor beiden een eerste indruk en voelen of het klikt. Aan dit eerste gesprek van ca. 20-30 minuten zijn geen kosten verbonden. Na deze eerste intake zal ik met je overleggen hoe jouw traject er verder uit zou kunnen zien.

Kennismaken?
IMG_5041

PROGRAMMA

Dagretraite maart

Datum: 19/03/2023

Meer informatie

Voluit Vrouw

14/04- 23/06/2023

Meer informatie

Familie opstellingen

Datum: 22/04/2023

Meer informatie