Persoonlijke Ontwikkeling - Woodworks Yoga
 

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling & groei

Naast het uitgebreide Yoga aanbod kun je bij WoodWorksYoga ook terecht voor individuele coaching of groepstrainingen. WoodWorks werkt samen met Intuigo Coaching & Trainingen, in de prachtige studio aan de Jansstraat 41 in Arnhem.

Loop jij steeds weer vast in dezelfde oude patronen? Weet je niet wat je moet met gevoelens van angst, woede of verdriet? Wil jij zowel op persoonlijke vlak en in je professionele omgeving bewuster handelen? Werken aan bewustwording en persoonlijke groei en het vergroten van je zelfvertrouwen?

Kim van Intuigo begeleidt je op dit pad dat leidt naar zicht op je belemmeringen en schaduwkanten om van daaruit bewuster te handelen in het dagelijks leven. Terug naar je kern en weer met plezier jouw drijfveren volgen op professioneel en persoonlijk vlak.

Kim maakt gebruik van diverse werkvormen, zoals NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werk en werkt lichaamsgericht.

Naast de individuele coachingstrajecten biedt Intuigo familieopstellingen en de training Voluit Vrouw.

De Training Voluit Vrouw is een zesweekse training die in september weer van start gaat bij WoodWorks Yoga. Vind weer balans tussen je mannelijke- en vrouwelijke energie. Krijg meer zicht op je schaduwkanten. Kom weer in contact met je vrouwelijke essentie. En vind herkenning en groei in je eigen proces.

JL1_6721
JL1_5163

Over Kim

Ik zie mijzelf als een doener en een visionair. Scherp en analytisch, sensitief en authentiek met een brede interesse en een enorme energie. Na een korte carrière als jurist ben ik lange tijd werkzaam geweest op verschillende leiderschapsposities in de Kinderopvang. Onderweg kwam ik op zowel persoonlijk als professioneel vlak in aanraking met thema’s zoals angst, verlies, rouw, schuld en gemis. Ik ben de drempel over gegaan om te leren los te laten en weer te voelen wat mijn lijf en mijn hart mij vertellen. Een reis langs het donker en het licht om weer te leven volgens mijn kernwaarden; intuïtie, speelsheid, openheid, positiviteit en afwisseling, maar  bovenal in balans met mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Ik zie mijzelf als een sensitieve en krachtige begeleider en zoek met jou graag de scherpe randjes op.

Mijn analytisch vermogen en sensitiviteit is een opmerkelijke combinatie waarbij vrouwelijke en mannelijke energie elkaar in balans houden. Ik hoor vaak dat ik een stralende positieve energie heb en transparant ben in de interactie. Mijn intuïtie is mijn krachtigste raadgever en hulpbron naast de brede inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van organisatieverandering, leiderschap, pedagogiek, coaching & begeleiding (Transactionele Analyse, NLP, Voice Dialogue, Systemisch werk), management & bestuur, programma & projectmanagement en organiseren van evenementen, retraites, meditaties & yoga.

Ik ondersteun je graag om patronen die niet meer dienend zijn los te laten. Te herkennen wat je in de schaduw hebt gezet en nieuwe paden te verkennen. Alle ervaringen slaan we op in ons lijf. Ik help je dit te herkennen, hiervan te leren, los te laten, te groeien en te transformeren. Het beste in jou, je team of organisatie naar boven halen? Ik begeleid om weer te werken en leven vanuit je hart en kracht.

Maak kennis met Intuigo Coaching Studio

Graag kom ik met je in contact voor een korte kennismaking. Voor beiden een eerste indruk en voelen of het klikt. Aan dit eerste gesprek van ca. 20-30 minuten zijn geen kosten verbonden. Na deze eerste intake zal ik met je overleggen hoe jouw traject er verder uit zou kunnen zien.

Kennismaken?

PROGRAMMA

Afbeelding van WhatsApp op 2023-03-27 om 14.29.40

Individuele Opstelling

Contact via Button

Meer informatie

Voluit Vrouw

08/09/2023 Arnhem, 22/09/2023 Leiden

Meer informatie

Familie opstellingen

07/10/2023

Meer informatie