WoodWorks Yoga Duiven | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Duiven
 

Yoga en Pilates Duiven

Yoga-aanbod dat bij je past, vind je bij WoodWorks Yoga vlakbij Duiven

Kom tot rust vlakbij Duiven met Woodworks Yoga

Altijd al iets gezocht voor meer ontspanning en om lekkerder in je vel te komen? Dan is Yoga echt iets voor jou. Vinyasa, Hatha, Nidra, PowerYoga of Pilates zijn enkele vormen die wij aanbieden in onze sfeervolle studio nabij Duiven. Kom hier even tot rust en laat het drukke leven even voor wat het is. Wij bieden je een plek om weer even naar jezelf terug te keren en waar je rust, weerbaarheid en nieuwe energie opdoet.  Bij ons staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal! Kom jij ook een keer een proefles meedoen? We heten je van harte welkom.

Yoga en Pilates

Een Yoga variatie dat bij jou past

De verschillende yoga vormen uit ons aanbod verschillen in focus Zo staat in de ene vorm lichamelijke kracht meer centraal en in de vorm staat flexibiliteit of geestelijke gemoedsrust centraal. Naast de eerder genoemde vormen bieden wij ook zwangerschapsyoga, mindfulness en meditatie aan. Zo is er altijd wel een yoga variant dat bij jou past. Met behulp van onze gecertificeerde docenten werk jij aan je persoonlijke doelen. Zo zal Maarten, de oprichter van WoodWorks Yoga, jou inspireren om je eigen creatieve flow te vinden door middel van diverse yoga houdingen en posturen. Een professioneel team staat verder voor je klaar om jou naar je beste zelf te begeleiden. Dit allemaal vind je bij WoodWorks Yoga vlakbij Duiven.

Echte aandacht door kleine groepen

Bij WoodWorks Yoga houden we het graag klein. Dit helpt om aan iedereen persoonlijke aandacht te geven en een gemoedelijke sfeer te behouden tijdens onze lessen. Onze groepen bestaan daarom maximaal uit 20 personen. Tijdens sommige lessen staat samenwerking binnen de groep ook centraal. Een leuke manier om kennis te maken met de groep die jou vervolgens inspireert om jezelf te ontplooien in een vertrouwde en fijne omgeving.

Kom langs voor een proefles en leer WoodWorks Yoga kennen

De deur bij WoodWorks Yoga staat altijd voor je open om een keer een kijkje te komen nemen in onze studio of mee te doen met één van onze lessen. Wacht daarom niet langer en maak een afspraak door te mailen naar info@woodworks.nl. Creëer een positieve impact op jou leven bij WoodWorks Yoga vlakbij Duiven.

Yoga Pilates Duiven