WoodWorks Yoga Elst | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Elst Yoga
 

Yoga en Pilates Elst

WoodWorks Yoga nabij Elst voor rust en ontspanning

Beoefen yoga nabij Elst bij Woodworks Yoga

Zoek je een yogastudio voor Vinyasa, Hatha, Nidra, PowerYoga of Pilates nabij Elst? Bij Woodworks Yoga ben je in een sfeervolle en bosrijke omgeving. Het dagelijks leven vergt tegenwoordig veel energie van zowel het lichaam als de geest. De wereld draait om ons heen steeds sneller. Verwachtingen die anderen aan ons stellen, kunnen hoog liggen, net als de verwachtingen die je van jezelf kunt hebben. In yoga vind je een moment van rust, hervind je nieuwe energie en word je weerbaarder, zodat je het dagelijkse leven weer kun weerstaan. Bij ons staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal! Wil je ook een keer de sfeer proeven in onze yogastudio? Dan heten wij je van harte welkom.

Yoga en Pilates Elst

Ons aanbod yoga

Wij bieden verschillende vormen van yoga aan in onze studio. Elke soort kent haar eigen focus en kracht. Bij Yin Yoga ligt de focus meer op het creëren van spiermassa, terwijl PowerYoga de nadruk legt op een juist gebruik van jouw eigen kracht. Ook hebben wij zwangerschapsyoga, Hatha, Vinyasa, Mindfulness en meditatie in ons aanbod. Welke doelstelling je ook hebt, bij ons vind je altijd een vorm van yoga die bij jou past. Hierin wordt je begeleid door onze gecertificeerde docenten. Maarten, de oprichter van Woodworks Yoga, zorgt dat jouw creatieve flow naar boven komt en hij leert je met gemak diverse yogahoudingen aan. Hij helpt jou, bijgestaan door een ervaren team, om jezelf te overstijgen of meer rust te krijgen in jouw leven.

Wij hebben aandacht voor jou

Wij werken met kleine groepen,. Dat betekent dat er echte aandacht voor jou is. Wij hebben groepen van maximaal 20 mensen. Je kunt er zelfs voor kiezen om privélessen nabij Elst te volgen. Wij werken in onze groepslessen samen op kleine schaal, zodat er een fijne en vertrouwde omgeving gecreëerd wordt, waar ieder de ruimte heeft om te groeien.

Kom langs in onze studio nabij Elst!

In onze sfeervolle yogastudio nabij Elst heten wij jou van harte welkom. Maak een afspraak om voor een proefles en kom gerust angs. Neem hiervoor en ook wanneer je vragen hebt gerust contact met ons op via info@woodworks.nl. Ervaar ook wat yoga nabij Elst voor jou kan betekenen en plan vandaag nog een proefles in!

Yoga en Pilates Elst