WoodWorks Yoga Oosterbeek | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Oosterbeek Yoga
 

Yoga en Pilates Oosterbeek

WoodWorks Yoga nabij Oosterbeek voor rust en ontspanning

Beoefen yoga nabij Oosterbeek bij Woodworks Yoga

Wil je in de regio Oosterbeek Vinyasa, Hatha, Nidra, PowerYoga of Pilates beoefenen in een sfeervolle yogastudio? Bel dan direct naar Woodworks Yoga! Tegenwoordig vergt het alledaagse leven veel van de geest en het lichaam van de mens. De wereld draait steeds sneller en soms kunnen de verwachtingen van anderen en de eisen die we aan onszelf stellen erg hoog liggen. Yoga zorgt dan voor meer rust, het verkrijgen van nieuwe energie en weerbaarheid om het dagelijks leven weer op te pakken. Bij ons staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal! Kom onze sfeer proeven in onze yogastudio bij Oosterbeek. Je bent van harte welkom.

Yoga en Pilates Oosterbeek

Diverse vormen van yoga

In onze studio bieden wij verschillende vormen van Yoga aan, elk met een eigen focus en kracht. Zo kun je bij Yin Yoga meer spiermassa creëren of bij PowerYoga de nadruk leggen op het gebruik van jouw eigen kracht. Wij bieden ook Zwangerschapsyoga, Hatha, Vinyasa, Mindfulness en meditatie. Wat jouw doel ook is; bij ons vind je altijd een passende yogavorm. Je wordt hierbij begeleid door onze gecertificeerde docenten. Maarten, onze oprichter, haalt jouw creatieve flow naar boven en leert jou houdingen aan waarvan je dacht deze niet te kunnen. Bijgestaan door een ervaren team helpt hij jezelf te overstijgen of meer rust te vinden.

Power yoga, Hatha yoga, Vinyasa, Mindfulness of meditatie

Verschillende Yoga stijlen hebben verschillende toepassingen. Staat krachtopbouw bij jou voorop? Meld je dan voor onze Power yoga. Wil je liever werken aan ruimte in het lichaam en aan gemoedsrust? Onze Yin-yoga zou weleens de perfecte voor je kunnen zijn. Verder bieden wij ook specifieke vormen aan zoals Zwangerschapsyoga, mindfulness en meditatie. Een persoonlijk en uitdagend lesaanbod vind je allemaal bij WoodWorks Yoga vlakbij Oosterbeek.

Echte aandacht voor jou

Doordat wij werken met kleine groepen, betekent dit dat wij echte aandacht voor jou hebben. Onze groepen bestaan uit maximaal 20 mensen, maar je kunt er eveneens voor kiezen om privélessen nabij Oosterbeek te volgen. Tijdens deze groepslessen werken wij samen op kleine schaal, zodat we een fijne sfeer creëren waar ieder de ruimte krijgt om te groeien.

Bezoek onze yogastudio nabij Oosterbeek!

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze sfeervolle yogastudio nabij Oosterbeek. Wil je graag eens een proefles ervaren? Neem dan direct contact met ons op. Ook als je vragen hebt, kun je een mail sturen naar info@woodworks.nl. Wij hopen jou snel naar meer rust en ontspanning te brengen in onze yogastudio nabij Oosterbeek!

Yoga Pilates Oosterbeek