WoodWorks Yoga Renkum | Gratis Proefles? Maak een afspraak! - Oosterbeek
 

Yoga en Pilates Renkum

WoodWorks Yoga nabij Renkum voor rust en ontspanning

Beoefen yoga nabij Renkum bij Woodworks Yoga

Wil je nabij Renkum kennismaken met Vinyasa, Hatha, Nidra, PowerYoga of Pilates? Ervaar de rust en fijne sfeer bij Woodworks Yoga. Zowel lichaam als geest hebben veel te verduren in de hedendaagse maatschappij. De wereld draait in topsnelheid. En de verwachtingen die je van jezelf hebt, evenals de verwachtingen van anderen, kunnen hierdoor de lat erg hoog leggen. Yoga biedt hierbij een moment van rust en tijd voor jezelf. Je wordt weerbaarder en krijgt nieuwe energie om het dagelijks leven weer aan te kunnen. Bij ons staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu centraal! Wil je een keer een proefles volgen in onze studio? Dan heten wij je van harte welkom.

Yoga en Pilates Renkum

Kies uit verschillende yogavormen

Wij hebben diverse yogavormen in ons aanbod. Iedere vorm kent weer haar eigen kracht of focus. Yin Yoga benadrukt bijvoorbeeld het creëren van spiermassa, waar bij PowerYoga
juist op jouw eigen kracht gefocust wordt. Wij bieden ook zwangerschapsyoga, Hatha, Vinyasa, Mindfulness en meditatie. Welk doel je ook nastreeft, bij ons vind je altijd een vorm van yoga die geheel bij jou past. Onze gecertificeerde docenten helpen jou hierbij. Onze oprichter, Maarten, zorgt ervoor dat jouw creatieve flow geheel naar voren komt en hij leert je tevens verschillende yogahoudingen. Samen met een ervaren team leer je jezelf te overstijgen en/of meer rust in het leven te ervaren.

Echte aandacht door kleine groepen

Wij werken bij Woodworks Yoga met kleine groepen, zodat we kunnen garanderen dat wij echte aandacht voor jou hebben. Daarom bestaan onze groepen uit maximaal 20 personen. Ook kun je bij ons terecht voor privélessen nabij Renkum, indien je daar prijs op stelt. Onze groepslessen vinden op kleine schaal plaats, waardoor er een vertrouwde en fijne sfeer ontstaat en zodat iedereen de ruimte heeft om zichzelf volop te ontplooien.

Kom naar een proefles nabij Renkum!

Bij Woodworks Yoga ben je van harte welkom om eens te komen kijken bij een proefles in onze prachtige studio nabij Renkum. Maak daarom direct een afspraak en kom gerust kijken. Neem hiervoor en ook wanneer je vragen hebt contact op met ons door te mailen naar info@woodworks.nl. Ontdek yoga nabij Renkum en ervaar de positieve impact hiervan op jouw leven!

Yoga en Pilates Renkum